Stylus touchscreen pennen

Stylus touchscreen pennen

Pennenland biedt u een mooi assortiment stylus touchscreen pennen met opdruk. Stylus pennen, of touchscreen pennen, zijn balpennen met een zacht rubber balletje aan de achterkant waarmee u een smartphone of een tablet kunt bedienen. Multifunctioneel dus! Veel klanten zijn op zoek naar nét dat beetje extra en met zo’n touchscreen functie heb je daarom een mooi product in handen.

Stylus touchscreen pennen bedrukken kan bij Pennenland zowel met kunststof pennen als met metalen pennen en we hebben zelfs metalen touchscreen pennen met een softcoating waarbij de gehele pen is voorzien van een rubberlaagje voor zachte grip. Deze is prima te bedrukken met een fullcolor opdruk maar ook een gravure is mogelijk. Daarnaast hoeft de kleur ook geen probleem te zijn!

tegenwoordig worden niet alleen kunststof pennen maar ook metalen pennen in frisse kleuren gelakt waarmee de kleur van de pen kan aansluiten bij de kleuren van het logo. Ook de softcoating is in moderne kleuren verkrijgbaar. Onze populairste modellen Hawai / Contour en Alicante / Ebony, zijn met stylus functie verkrijgbaar.

Voorbeeld bekijken

Wilt u zelf snel zien of uw logo past op de pen die u heeft uitgekozen? Gebruik dan onze ‘add-logo-tool’ waarmee u met een JPG of een PNG bestand, uw logo kunt downloaden en op de pen kunt zien. Met deze tool kunt uw het logo exact binnen de lijnen van het drukformaat passen en daarmee een beeld vormen. Is uw logo te groot of te hoog voor de pen? Neem dan contact met ons op want we hebben ook pennen met een groter drukvlak!

Promo2000

Voor vragen of informatie, meer modellen of andere drukmogelijkheden, ga naar Promo2000.nl