Over ons

In januari 2000 ging de eerste in één productgroep gespecialiseerde website online: Bart Koster startte een website voor bedrukte pennen. Internet werd nog lang niet door iedereen gebruikt en veel fabrikanten van schrijfwaren wisten niet goed of een in promotie pennen gespecialiseerde website wel kans van slagen had. Maar, het gebruik internet groeide en al snel bleek dat klanten graag goed en deskundig geïnformeerd en geadviseerd wilden worden over bedrukkingsmogelijkheden en de verschillen tussen de pennen modellen en de kwaliteiten. Uitgebreide kennis van producten en technieken was en is noodzakelijk en Pennenland kan dat bieden.

Na Pennenland kwamen er gespecialiseerde sites bij voor onder andere mokken, snoep, schrijfmappen en tassen. Het kantoor was verhuisd naar Nieuwegein en ook Wanda Ram, de vrouw van Bart, versterkte het team in het steeds groter wordende bedrijf.
Inmiddels zijn de sites samengevoegd te vinden onder de naam Promo2000.nl en zijn wij gevestigd in verbouwde boerderij in Stadskanaal.

Over ons

In januari 2000 ging de eerste in één productgroep gespecialiseerde website online: Bart Koster startte een website voor bedrukte pennen. Internet werd nog lang niet door iedereen gebruikt en veel fabrikanten van schrijfwaren wisten niet goed of een in promotie pennen gespecialiseerde website wel kans van slagen had. Maar, het gebruik van internet groeide en al snel bleek dat klanten graag via een website deskundig geïnformeerd en geadviseerd wilden worden over bedrukkingsmogelijkheden en de verschillen tussen de pennen modellen en de kwaliteiten. Uitgebreide kennis van producten en technieken was en is noodzakelijk en Pennenland kan dat bieden.

Promo2000

Na Pennenland kwamen er gespecialiseerde sites bij voor onder andere mokken, snoep, schrijfmappen en tassen. Het kantoor was verhuisd naar Nieuwegein en ook Wanda Ram, de echtgenote Bart, versterkte het team in het steeds groter wordende bedrijf.
Inmiddels werken wij met een fijn team customer service medewerksters en zijn de sites samengevoegd te vinden onder de naam Promo2000.nl en zijn wij gevestigd in verbouwde boerderij in Stadskanaal.

Privacy verklaring