metalen pennen

Pennen van Pennenland : dat is een goede keus!

Wij bieden u de populairste modellen tegen prettige prijzen. Een metalen pen hoeft niet veel duurder te zijn dan een kunststof pen als u voor aluminium kiest. En zeg nou zelf, met gegraveerde metalen pennen geef je toch wel nét even iets meer aan de relaties en klanten.

In dit assortiment treft u voornamelijk pennen aan die gegraveerd worden maar het is, bij een aantal van die pennen, ook mogelijk om te bedrukken. Het voordeel van een gravure is dat het blijvend is en niet onderhevig aan slijtage.

Omdat de lak die gebruikt wordt op metalen pennen glad is, zijn ze minder goed met PMS-kleuren te bedrukken maar er zijn wel degelijk diverse mogelijkheden. Dé trend is een ‘softcoating’ waarbij een dunne rubberlaag wordt aangebracht over de gehele pen zodat het overal fijn zacht aanvoelt en goede grip geeft. Deze zachte deklaag is goed te bedrukken met een fullcolor opdruk waarbij alle drukkleuren in één keer op de pen gezet worden. Ook een stylus-bolletje, waarmee u een tablet of smartphone kunt bedienen, op de achterkant van de pen is mogelijk.

Heeft u vragen?

Niet alle modellen en mogelijkheden worden uitvoerig in onze shop beschreven dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085 – 7920071. Voor vragen of informatie, meer modellen of andere drukmogelijkheden, kunt u ook kijken op onze website Promo2000.nl